1 Mart 2015 Pazar

re za let.........the king of fighters movie

the king of fighters movie .bu film tek kelimeyle rezalet hacı.tamam çok aşırı bir giriş oldu ama ne yapayım,,böle bir rezillik görülmemiştir. ya.


önce the king of fighters nedir niye önemli onu anlatayım müsadelerinizle .90 yılların başında atari (jetonlu makina _coin up_) kasırgası dünyayı salarken snk isimli şirket 2 oyunuyla yıkıyor ortalığı biri fatal fury diğeri art of fighting.iki dövüş oyunu çok popüler ancak herkezin aklında bir soru beliriyor: acaba fatal fury nin baş kahramanları terry bogard ve kardeşi andy bogard mı daha iyi yoksa art of fighting in kahramanların ryo sakazaki ve kan kardeşi roberto garcia mı.neden yeni bir oyun yapıp onları karşı karşıya getirmiyoruz ki.bu ana fikirle on yıllarca sürecek the king of fighters efsanesi başlıyor 1994 yılında.oyunları mangaları ve animeleriyle pek çok hayranı olan bu esere böle dandik bir film reva görülürmü be ey gafiller.

tamam film oyunlarının kötü olduğu bilinen bir gerçek ama bu kadarıda olmazkı ,lan bari konuya sadık kalsaydınız be,neyse söylenicek çok laf var ama deymez bu rezil şeye (film diyesim bile gelmedi ) olayın vehameti anlaşılsın diye karşılaşma fotosunu koyuyorum karekterleri ne hale getirmiş ibişler....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder