10 Şubat 2016 Çarşamba

WWE HALL OF FAME 2006

ne yalan söyleyim hall fame programlarını oldum olası çok sevmişimdir,herkez o müthiş güreş personalarından çıkar,bizim gibi ölümlü :)  (evet deadman bile)fanilere dönüşür,gözler yaşarır,hava alanlarında otellerde yada ringde gecen başka bir yerde asla  duyamaycağımız hatıralar dile gelir.

hall of fame ilk olarak efsane güreşçi dünyanın 8. harikası :) andrea the giant ı onurlandırmak için yapılmış bir organizasyon(güreş için olandan bahsediyorum aman ha yoksa diğer spor dalları için çok daha eski ve köklü bir uygulama)  bir süre boş geçildikten sonra her yıl düzenli olarak yapılmaya başlandı.


2006 hall of fame çok özeldi kuşkusuz latin ateşi  (yada katırı) eddie guerrero öleli çok olmamıştı ve listedeydi  (ve zanlımca en iyi güreşçilerden biridir) programda duygusal anların yaşanacağı çok beliydi seyirciler ve superstarlar yeni kaybettikleri dostlarının yasını tutuyorlardı henüz.

bundan başka 3 en iyi (best there  is best there was.... :)  ) programda yerlerini almışlardı

cyna ile birlikte (cyna porno yıldızı oldu bu arada haberiniz olsun) güreş dünyasının en önemli kadını saydığım sensational sherri(sheri martel)

wwe wwf ve wcw nın muhteşem sesi, her önemli güreş olayında sesiyle sunumuyla  orda olmuş gene okurland.

her hall of fame gibi yine yine duygu fırtınaları yaşanıyor;seyircilerin reaksyonlarıda takdire şayan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder